VIŠE OD NJEGE TIJEKOM TRUDNOĆE I NAKON POROĐAJA

 

Weleda linija njege za majke nije samo nježna, prirodna i kvalitetna, već predstavlja više od same njege – pomaže svim trudnicama i majkama da stvore skladan odnos sa sobom i ovim prekrasnim razdobljem života, kao i sa njihovo dijete.

 

Nježnim mirisom, baršunasto mekom teksturom i prirodnim sastojcima podupire tijelo majki i trudnica te donosi potporu njihovim životima i način opuštajućih i harmoničnih rituala.

 

Maslac za tijelo daje čvrstu i elastičnu kožu te pomaže u sprječavanju nastanka strija. Ulje za njegu u trudnoći također poboljšava tonus i elastičnost kože te sprječava nastanak strija te pomaže u stvaranju opuštajuće masažne rutine za trudnice kroz koju se mogu povezati sa svojim tijelom, trbuščićem i bebom – ili s partnerom, ako sudjeluju. . Više o masaži u trudnoći možete pročitati i na ovoj poveznici i. Dodatna podrška u pripremi za porod je ulje za masažu međice koje pomaže pripremiti kožu za porod i smanjuje mogućnost posjekotina međice tijekom poroda.

 

Dodatnu potporu i harmoniju daje i čaj za majke koji je namijenjen za razdoblje dojenja. To osigurava savršenu rutinu i skladno iskustvo dojenja. Osim toga , majčino ulje tijekom dojenja štiti i hrani majčin organizam tijekom ovog posebnog razdoblja.

 

Stvorite još čarobnije i skladnije majčinstvo i trudnoću i podržite se Weleda linijom za majke i trudnice.

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala