MASAŽA PRIRODNIM ULJIMA ZA TIJELO

 

Njega i masaža su načini na koje se povezujemo sami sa sobom, sa svojim tijelom, a pritom činimo nešto dobro za svoju kožu.

Ujedno Weleda ulja za tijelo pružaju prirodnu, kvalitetnu i nježnu njegu našoj koži kojoj je to posebno potrebno u zimskim mjesecima.

 

Masaža tijela ima mnogo vještina

 

Osim opuštanja i njegujućeg rituala , masaža tijela donosi nam i niz pozitivnih učinaka na naše tijelo , ne samo na dobrobit. Naime:

  • aktivira mikrocirkulaciju,
  • potiče rad limfnog sustava,
  • podupire ulje za njegu kako bi se ono još bolje upilo u kožu i tako postiglo najbolje rezultate.

 

 

Kada izvoditi masažu uljima za tijelo?

Ulje je dobro nanijeti na kožu neposredno nakon tuširanja, na još vlažnu kožu, jer tako koža zadržava što više vlage. Stoga predlažemo masažu nakon jutarnjeg ili večernjeg tuširanja.

 

Koja ulja trebamo koristiti?

 

Weleda u svom asortimanu ima niz njegujućih prirodnih ulja, od kojih su dva posebno namijenjena masaži, a to su ulje za masažu od arnike i ulje za masažu od nevena . Osim toga, u tu svrhu mogu poslužiti i sva druga Weleda ulja za tijelo – od opuštajućeg lavandinog do mirisnog ulja s divljom ružom i tako dalje.

 

 

Weleda je posebno razvila prirodno ulje za njegu u trudnoći , a više o masaži u trudnoći možete pročitati na ovom linku.

Iskoristite njegu i opuštanje koje donosi masaža prirodnim uljima i vaša će vam koža biti zahvalna!

 

 

 

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala