Prezentacija proizvoda ili usluga:

U elektroničkoj trgovini svaki proizvod ili usluga predstavljena je osnovnim podacima i dodatnim podacima: nazivom proizvoda, slikom, kratkim opisom, dugim opisom, dodatnim podacima (sastojci, boja, veličina, sastav, upute za održavanje…), cijenom i opcijom recenzije proizvoda. Ukoliko željeni proizvod ili uslugu želite staviti u košaricu, jednostavno kliknite na simbol u košarici.

Košarica:

Košarica za kupnju ima istu ulogu kao i košarica u vašoj trgovini, pohranjuje odabrane proizvode i pokazuje vam njihov broj. Sadržaj košarice možete provjeriti kad god želite te dodati ili ukloniti odabrane proizvode iz nje. Odabranim proizvodima možete mijenjati količinu, a pritiskom na gumb “izračunaj količine” cjelokupna vrijednost nabave će se preračunati na temelju promijenjene količine. Proizvode možete ukloniti iz košarice u bilo kojem trenutku pritiskom na gumb “ukloni” (crveni X).

Proces kupnje:

Ukoliko ste sigurni da želite kupiti proizvode koje imate u košarici, tada kliknite na gumb “pošalji narudžbu”. Sustav će vas preusmjeriti na obrazac u koji upisujete tražene podatke. Nakon što unesete svoje podatke i podatke o adresi dostave potvrdite ih tipkom “sljedeći korak”. Sustav vas preusmjerava na obrazac gdje birate način plaćanja i dostave.

Dostava:

Svi proizvodi koji su na zalihi (označeni za pojedine proizvode) isporučuju se unutar 1-3 radna dana nakon primitka narudžbe! Robu ne šaljemo subotom, nedjeljom i praznicima. U slučaju posebnih zahtjeva, molimo da ih upišete ispod napomena na dnu narudžbe. Sve informacije možete dobiti i putem telefona. Broj telefona je 040 313 317. Informacije su dostupne i putem e-maila: [email protected].
Prodajemo i dostavljamo na području Republike Slovenije. Svi ugovori za slovenske državljane sklapaju se na slovenskom jeziku, a za ostale stanovnike Europske unije na engleskom jeziku. Proizvode koji nisu na zalihi isporučujemo uz prethodni dogovor s Vama. Nazvat ćemo Vas telefonom ili poruka na Vašu email adresu.

Troškovi dostave:

Robu šaljemo preko Pošte Slovenije s kojom imamo ugovor. Redovna cijena dostave je 3,90€, ali je besplatna za sve označene proizvode.

Cijene i PDV:

Cijene u online trgovini su izražene u eurima. Online cijene vrijede za sve članove internet trgovine Naturakozmetika.si. Član kluba Naturakozmetika možete postati registracijom u našoj internet trgovini. Uobičajena cijena je cijena za neregistrirane korisnike. Cijene već uključuju 22% ili 9,5% PDV-a.
Cijene su zajamčene za vrijeme narudžbe i mogu se mijenjati svakodnevno.

Povjerljivost podataka:

EKO KOZMETIKA doo treba neke Vaše osobne podatke kako bi ispravno izvršila narudžbu. Sve podatke čuvat ćemo povjerljivima i nikada ih nećemo proslijediti trećim stranama. Katalog zbirke osobnih podataka upisuje se u državni nadzor i objavljuje u registru zbirki osobnih podataka.

Otkazivanje narudžbe:

Kupac nas ima pravo u roku od petnaest dana od primitka robe pisanim putem obavijestiti da odustaje od narudžbe, bez obrazloženja svoje odluke. Poruka se smatra pravovremenom ako je poslana u roku. Kupac je dužan robu vratiti poduzeću, neoštećenu i u istoj količini, u roku od trideset dana od obavijesti o odustajanju od narudžbe. Čak i ako kupac vrati robu u roku od trideset dana od primitka, smatra se da odustaje od narudžbe. Kupcu koji odustane od narudžbe vraćamo cjelokupnu kupoprodajnu cijenu.
Narudžbe (ugovori) se pohranjuju na našem serveru, kupac dobiva kopiju narudžbe (ugovora) putem e-pošte. Ispis narudžbe kupac može zatražiti i pisanim putem.
Potrošač (navedeno se odnosi isključivo na fizičke osobe koje stječu artikle za potrebe izvan svoje djelatnosti) ima pravo u roku od 14 dana od dana preuzimanja artikala obavijestiti prodavatelja da odustaje od ugovora bez navođenja razloga. njegova odluka. Rok se počinje računati jedan dan od datuma preuzimanja artikala. Odustanak od ugovora potrošač šalje na e-mail adresu prodavatelja: [email protected]
Povrat primljenih artikala poduzeću u roku za odustajanje od ugovora smatra se obavijesti o odustajanju od ugovora.

Povrat proizvoda:

U našoj trgovini vodimo računa o kvaliteti robe. U slučaju da ste dobili proizvod koji ne odgovara Vašim željama ili potrebama, rado ćemo ga zamijeniti drugim ili Vam vratiti novac. Možete ga vratiti neoštećenog i u istoj količini unutar 30 dana od kupnje odn povratne poruke.
Naravno, možete i zamijeniti proizvod. Pošaljite nam ga natrag i mi ćemo vam poslati drugi artikl. U tom slučaju mi ​​ćemo pokriti troškove dostave novog artikla.
Potrošač je dužan vratiti artikl prodavatelju neoštećen i u istoj količini, osim ako je artikal uništen, oštećen, izgubljen ili mu se količina smanjila bez krivnje potrošača. Potrošač ne smije nesmetano koristiti artikle do odustajanja od ugovora. Kupac može pregledati i testirati artikle u mjeri u kojoj je to potrebno za utvrđivanje stvarnog stanja. Potrošač je odgovoran za smanjenje vrijednosti robe ako je smanjenje posljedica ponašanja koje nije prijeko potrebno za utvrđivanje prirode, svojstava i funkcioniranja robe.
Artikl je potrebno vratiti prodavatelju najkasnije u roku od 30 dana od poslane obavijesti o odustajanju od ugovora (kupnje).
Potrošač nema pravo odustati od ugovora za ugovore čiji je predmet artikal koji je proizveden prema preciznim uputama potrošača, koji je prilagođen njegovim osobnim potrebama, koji zbog svoje prirode nije prikladan za povrat , koji je kvarljiv ili kojem je već istekao rok trajanja najbolje prije. Ne postoji mogućnost odustajanja od ugovora ako je potrošač otvorio ambalažu i proizvod je već korišten.
Povrat izvršenih uplata izvršit će se u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana od primitka obavijesti o odustajanju od ugovora. Kako bi se osigurala sigurnost, točnost i pravovremenost povrata, kao i evidencija uplata, povrat uplate kupcu se vrši isključivo virmanom na njegov transakcijski račun. Povrat uplate u gotovini nije moguć!
Pravo na povrat kupoprodajne cijene u slučaju jamstvenih prava i materijalnih nedostataka pobliže je uređeno odredbama Zakona o zaštiti potrošača (neslužbeni pročišćeni tekst).

Povrat:

Kupcu koji odustane od narudžbe vraćamo cjelokupnu kupoprodajnu cijenu. Novac vraćamo u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od petnaest dana od primitka obavijesti o odustajanju. U slučaju kašnjenja s povratom novca, uz zakonske zatezne kamate, kupcu isplaćujemo desetinu primljenih uplata za svakih dodatnih trideset dana kašnjenja povrata. Kako bi se osigurala sigurnost, točnost i pravovremenost povrata, kao i evidencija uplata, povrat uplate kupcu se vrši isključivo virmanom na njegov transakcijski račun. Povrat gotovine nije moguć.

Jamstvo:

Svi artikli u elektroničkoj trgovini imaju jamstvo za koje jamči tvrtka EKO KOZMETIKA doo Jamstveni rok naveden je za svaki artikl posebno i priložen je uz proizvod.

Stvarna pogreška:

Kada je to stvarna greška?

Kada:
– artikl nema svojstva potrebna za njegovu normalnu uporabu ili promet
– artikal nema svojstva koja su nužna za određenu namjenu za koju ga kupac kupuje, a koja su prodavatelju bila poznata ili su morala biti poznata
– artikal nema svojstva i svojstva koja su izričito ili prešutno dogovorena ili propisana
– prodavatelj je isporučio artikl koji ne odgovara uzorku ili modelu, osim ako je uzorak ili model prikazan samo radi obavijesti.
O eventualnom materijalnom nedostatku kupac nas mora obavijestiti uz točan opis istih u zakonskom roku te nam ujedno omogućiti pregled artikla. Pravo na isticanje materijalnog nedostatka na artiklu pobliže je uređeno odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Reklamacija:

U slučaju da ste primili paket oštećen tijekom transporta, odmah to prijavite dostavljaču i obavijestite nas na [email protected]
Ako ste primili pogrešan ili neispravan proizvod:
– Pošaljite o našem trošku putem Pošte Slovenije.
Zamijenit ćemo proizvod za vas ili vratiti novac. Naravno, mi ćemo pokriti troškove slanja novog artikla.

Žalbe i sporovi:

Internet trgovina Naturakozmetika.si poštuje važeće zakone o zaštiti potrošača. Internet trgovina Naturakozmetika.si nastoji ispuniti svoju dužnost učinkovitog sustava rješavanja prigovora. U slučaju problema, kupac može kontaktirati hranilicu telefonom na broj 040 313 317 ili e-mailom na [email protected]. Prigovor se podnosi putem e-mail adrese [email protected]. Žalbeni postupak je povjerljiv.

Informacije na stranicama:

Zadržavamo pravo suštinskih i drugih izmjena kako općih uvjeta tako i uvjeta internet trgovine. Greške su moguće i za njih ne preuzimamo nikakvu odgovornost.

Valjanost narudžbe:

Svojom narudžbom kupac potvrđuje da prihvaća naše uvjete prodaje. Kupac može odustati od ugovora u roku od 14 dana od primitka robe. U slučaju da ne možemo jamčiti isporuku robe, možemo odustati od narudžbe. O tome obavještavamo kupca e-mailom odn. telefon.

Troškovi korištenja sredstava komunikacije:

Trošak poziva na telefonski broj 040 313 317 naplaćuje se prema osnovnoj tarifi vašeg operatera.

Zaštita potrošača:

Prilikom prodaje poštujemo Zakon o zaštiti potrošača. Pročitajte što Zakon o zaštiti potrošača kaže o prodaji putem interneta.
Također poslujemo u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini.

Adresa online trgovine:

Internet trgovina Naturakozmetika.si u vlasništvu je tvrtke:

EKO KOZMETIKA doo
Brodišče 24
1236 Trzin

Porezni broj: SI42823099
Matični broj: 5875676000

E-mail: [email protected]

Želimo Vam ugodno pregledavanje naše internet trgovine i zahvaljujemo na ukazanom povjerenju!