ZAŠTO SUHOJ KOŽI TREBA PODRŠKA?

 

Suha koža treba podršku – to je nešto što većina nas zna. Ali zašto mu to treba i o kakvoj podršci govorimo? Na to ćemo odgovoriti u današnjem postu.

 

Zašto je suhoj koži potrebna podrška?

Naša koža djeluje kao živi zid koji štiti naše tijelo od vanjskih utjecaja i gubitka vlage. Za to se brine vanjski sloj kože i fini film vode i lipida. Kada je zaštitna barijera kože oslabljena, dolazi do gubitka vlage i kao posljedica toga do suhe kože – zato koža u ovom stanju treba našu pomoć.

Dobro, hidratizirano i zdravo stanje kože može se postići i održavati delikatnom ravnotežom između visokog sadržaja lipida, složene strukture naše kože i njezinih hidratantnih čimbenika. Kada je naša koža neuravnotežena, ne proizvodi dovoljno lipida i posljedično gubi sposobnost učinkovitog skladištenja vlage. Zbog toga postaje suha, hrapava ili čak ispucana, a pritom slabi i njena sposobnost obrane od vanjskog svijeta.

 

 

Kako podržati suhu kožu?

 

Suhu kožu načelno je najvažnije njegovati odgovarajućim proizvodima, a pritom je ne opterećivati ​​pretjerano raznim čimbenicima koji je dodatno isušuju, kao što su npr. sunce, vjetar, pretjerano pranje, vruća voda i slično.

Weleda Skinfood linija pruža optimalnu potporu suhoj koži. Ovo je prva pomoć za suhu kožu koja osigurava potpunu prehranu i hidrataciju kože, na potpuno prirodan, nježan i prirodi neškodljiv način.

Budući da linija sadrži različite proizvode, njome možete njegovati svoje lice , usne i tijelo.

 

Toplo preporučamo da brzo reagirate na suhu kožu prirodnim rješenjem i osigurate da se brzo vrati u ravnotežu.

 

Naturakozmetika.si tim

 

 

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala