RITUAL OPUŠTANJA S LAVANDOM

Jesen i zima idealno su vrijeme da u svoje živote uvedemo opuštajuće rutine njege kože jer puno vremena provodimo u zatvorenom prostoru, a i usred smo radne godine pa nam treba opuštanje i mir.

Lavanda je idealan sastojak koji pomaže umirivanju na prirodan i nježan način, a svojim mirisima i njegujućim djelovanjem pruža njegu i ugodno iskustvo.

Za vas smo pripremili dvije ideje kako možete stvoriti opuštajuću rutinu njege s proizvodima od lavande koji će se pobrinuti za vašu dobrobit i tijelo:

  1. OPUŠTAJUĆA VEČERNJA KUPKA S LAVANDOM

U hladnim večerima kupka je idealan način da na ugodan način završite dan. Kako biste se još lakše smirili, a ujedno i njegovali kožu, predlažemo da u kupku dodate ulje za tijelo od lavande , koje će također pružiti prekrasan miris kupanja. Koža će vam biti meka, a vi opušteni i spremni za san.

  1. NJEŽNO TUŠIRANJE I MASAŽA LAVANDOM

Ujutro, sredinom dana ili navečer možete napraviti i nešto kraću rutinu koja će vas umiriti i osigurati da tijekom dana odvojite malo vremena za sebe. Nježnim Relax losionom za tuširanje možete se pobrinuti za kremastu, mirisnu, a opet nježnu njegu tijela tijekom tuširanja koja će vas opustiti. Ako vam ostane malo vremena, za veći učinak nakon tuširanja na još vlažnu kožu nanesite ulje za tijelo lavande i kružnim pokretima umasirajte u kožu, a takvom kratkom masažom potaknut ćete i prokrvljenost cijelog tijela. Koža će vam biti baršunasto meka, sjajna i mirisna, a vi opušteni i zadovoljni.

Želimo vam što više opuštajućih trenutaka za sebe!

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala