KOJU KREMU ZA RUKE ODABRATI?

 

Svake zime imate problema s kožom ruku iako se namažete hranjivom kremom? Često zaboravljamo da nije važno samo nanositi kremu, već i kojom kremom njegujemo ruke.

Zato smo pripremili kratki vodič koji će vam pomoći da odaberete pravu kremu za ruke za svoje potrebe.

 

 

  1. ZA IZNIMNO OSJETLJIVE RUKE

 

Mnogi ljudi imaju izrazito osjetljivu kožu na rukama, posebno zimi, pogotovo kada je već pomalo suha ili čak ispucala. Za sve takve preporučamo Bademovu kremu za osjetljivu kožu koja istovremeno štiti i umiruje kožu. Posebna formula uspješno hrani i umiruje kožu sklonu iritacijama te smanjuje osjećaj napetosti.

 

  1. ZA ZRELIJU KOŽU

Ako već imate malo zreliju kožu kojoj je potrebna intenzivnija njega, preporučujemo Regenerativnu kremu za ruke od nara . Hrani kožu, potiče njezinu regeneraciju i štiti je od znakova starenja.

 

  1. ZA ONE KOJI ŽELE DA SE KREMA BRZO UPIJE

Mnogi ne vole osjećaj kreme na koži, pa posežu za onima koje se brzo upijaju, a opet imaju učinak. Idealna za takve potrebe je Rakitovec Express krema za ruke koja je zbog svoje ekspresne upijajuće sposobnosti idealan suputnik na putu ili na poslu ili u školi. No, vrlo uspješno vlaži i štiti kožu, a pritom za sobom ne ostavlja mastan film.

 

U svakom slučaju, općenito, toplo preporučamo korištenje kreme za ruke, jer je tamo koža zimi jako opterećena. Kod korištenja bilo koje kreme najvažnija je postojanost. Dosljedna primjena kreme najbolje je rješenje problema suhe i ispucale kože ruku.

 

 

 

 

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala