VIŠE NAČINA UPOTREBE MASLACA ZA TIJELO

 

Mnogo je načina za korištenje maslaca za tijelo – a vaša će vam koža biti zahvalna na svakom od njih! Kako dolazi jesen, našoj će koži uskoro ponovno trebati više hranjivih i bogatih proizvoda za njegu. Maslac za tijelo idealan je za tu svrhu – bogat je i njeguje , a također omekšava i jača kožu. Postoji i nekoliko različitih vrsta, od običnih univerzalnih do onih koji sprječavaju nastanak strija i slično.

 

Velika prednost maslaca za tijelo je što se može koristiti na mnogo različitih načina, a time bolje brinemo o koži, ali i o planetu , jer isti proizvod koristimo u više namjena i posljedično kupujemo manje različitih proizvoda i pakiranja.

 

 

Zato smo pripremili 3 NAČINA UPOTREBE MASLACA ZA TIJELO:

 

  1. Maslac za tijelo možete koristiti kao sredstvo za što dulju trajnost preplanule kože koju ste stekli tijekom ljeta.
  2. Maslac za tijelo možete koristiti kao dnevnu hidratantnu i hranjivu njegu koju nanosite na kožu odmah nakon tuširanja
  3. Maslac za tijelo može se koristiti za njegu suhih dijelova tijela poput laktova, koljena, stopala, a zimi i ruku

 

U Naturakozmetika.si nudimo Skinfood maslac za tijelo koji je dio vrlo popularne Skinfood linije. S citrusnim mirisima, bogatom, glatkom i kremastom teksturom te baršunastim efektom, najbolje će njegovati vašu kožu. Predlažemo da već u jesen počnete koristiti i intenzivniju njegu i održavate je u izvrsnom stanju tijekom cijele zime.

 

 

 

 

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala