RUKOLICA U PRIRODNOJ KOZMETICI

 

Pasji trn je sastojak bogat vitaminom C pa je idealan za njegu nakon sunčanja. Kad se vratimo s ljetovanja, koža nam je često suha i malo oštećena. Stoga je ovo vrijeme kada preporučamo malo intenzivniju njegu kako bi se koža vratila u najbolje stanje. Tu nam u pomoć može priskočiti pasji trn koji je jedan od najvrjednijih sastojaka prirodne kozmetike.

Pasji trn je vrlo poželjna i korištena biljka u prirodnoj kozmetici zbog sadržaja raznih vitamina, poput vitamina A, B1, B2, B6 i C. Takvi sastojci štite kožu i usporavaju proces starenja.

 

 

Vrlo je koristan i u liječenju opeklina, pa je izvrsna kombinacija za njegu nakon sunčanja, ali i kao preventivna njega koja pomaže koži da ostane zdrava i nahranjena.

Želite li svoju kožu krajem ljeta vratiti u top formu, preporučamo da to učinite intenzivnijom njegom s pasjim trnom. U našoj ponudi možete pronaći losion za tuširanje s pasjim trnom , kojem nakon tuširanja možete dodati losion za tijelo ili ulje s pasjim trnom . Nanesite ovo na vlažnu kožu za najbolje rezultate.

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala