KAKO SE BOLJE BRINUTI O SEBI

 

O sebi se možemo brinuti na različite načine, u psihičkom i fizičkom smislu – a možemo se i fizički brinuti na dva načina, i to iznutra i izvana. U tom kontekstu, kozmetički proizvodi su način njege našeg tijela, a mogu pomoći u stvaranju opuštajuće rutine njege koja nas smiruje i opušta iu psihičkom smislu.

Stoga smo za vas pripremili nekoliko ideja kako se kozmetičkim proizvodima možete bolje njegovati:

  • Pripremite opuštajuću kupku s jednim od Weledinih aromatičnih ulja za tijelo – posebno preporučamo ulje lavande koje djeluje izuzetno opuštajuće. Istovremeno ćete njegovati i svoju kožu koja će biti nahranjena i umirena.

 

  • Svojoj rutini njege dodajte masažu lica omiljenim proizvodom za njegu kože. Ujedno će se pobrinuti za vaše psihičko stanje jer djeluje opuštajuće, a ujedno će osigurati prokrvljenost lica i bolje upijanje proizvoda za njegu koje koristite. Za masažu lica posebno preporučamo korištenje ulja ili seruma za lice.

 

 

  • Izvodite anticelulitnu masažu i istovremeno koristite anticelulitni proizvod – time će vaša koža izgledati još čvršće, zdravije i spremnije, a ujedno će za vas značiti rutinu u kojoj se osjećate dobro, jer znate da brinete o svom tijelu, jer ova vrsta masaže podrazumijeva briga za bolji izgled kože, kao i njega i bolje zdravlje – tkivo je dobro prokrvljeno. Weledin set za detoksikaciju pruža vam kompletnu anticelulitnu masažu – u njemu dobivate piling za tijelo , anticelulitno ulje , sredstvo za masažu i aktivni tretman od brezove kore koji detoksificira vaše tijelo iznutra.

 

 

  • Jednom tjedno napravite piling tijela – piling znači uklanjanje mrtvih stanica kože, što je vrlo opuštajuće jer naša koža ponovno može disati. Nakon korištenja pilinga preporučujemo da kožu nastavite njegovati hranjivim losionom ili uljem za tijelo kako bi rutina bila potpuna.

Sve četiri ideje značit će brigu o sebi i psihički i fizički, stoga toplo preporučamo da barem jednu od njih implementirate u svoj život.

 

Želimo vam ugodnu brigu o sebi,

Tim Natura kozmetike

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala