ANTICELULITNA MASAŽA KOD KUĆE

 

Anticelulitnu masažu možete izvoditi sami i odlična je podrška zdravom načinu života koji uključuje zdravu prehranu, tjelovježbu i naravno njegu kože.

 

Protiv celulita se može boriti i eliminirati ga na razne načine, a jedan od najučinkovitijih je svakako anticelulitna masaža. Za optimalnu učinkovitost anticelulitne masaže i njege (preporuča se korištenje anticelulitnih kozmetičkih proizvoda tijekom masaže), preporuča se masažu izvoditi i koristiti takve proizvode svakodnevno.

 

ŠTO POSTIŽEMO PRAVILNIM IZVOĐENJEM ANTICELULITNE MASAŽE?

  • Aktiviramo mikrocirkulaciju
  • Potičemo rad limfnog sustava
  • Razbijamo masne kvržice
  • Podržavamo anticelulitne kozmetičke proizvode kako bi se još bolje upili u kožu i postigli najbolje rezultate

 

KAKO SE MOŽEMO PROVJERITI UČINKOVITOST ANTICELULITNE MASAŽE?

  • Koristimo kvalitetne proizvode
  • Izvodimo DOSLJEDNO – to znači dnevno od 5 do 10 minuta na svakom mjestu gdje želimo ukloniti celulit
  • Ne zaboravimo važnost zdrave prehrane i tjelovježbe u postizanju željenih rezultata

 

 

ČEMU SE KORISTI ANTICELULITNA MASAŽA?

Može se izvoditi rukama ili nekim od sredstava za masažu – to su npr. četke s prirodnim vlaknima, valjkasti alati za masažu, razni uređaji itd. Važno je da svatko pronađe metodu i alat koji mu najviše odgovara.

 

U našem setu breza uz anticelulitno ulje, piling za tijelo i brezovu aktivnu kuru gratis dobivate i ventuzu koja je također izvrstan alat za masažu. Sa svojom vakumskom funkcijom omogućuje nam da anticelulitnu masažu izvedemo jednako učinkovito kao u kozmetičkom salonu, ali je možemo izvesti u udobnosti vlastitog doma, vlastitim tempom i besplatno.

 

Vakuma i brezino anticelulitno ulje podupiru jedno drugo – ulje osigurava da uređaj za masažu postigne veći učinak, a ventuza osigurava što bolju apsorpciju proizvoda.

 

 

KAKO IZVODIMO ANTICELULITNU MASAŽU?

Još jednom ponavljamo da je ključna dosljednost na dnevnoj bazi – kako dosljednost masiranja tako i nanošenja anticelulitnog proizvoda. Osim toga, važno je masirati svaki zahvaćeni dio najmanje 5 do 10 minuta ako želite rezultate. Važno je masirati u smjeru srca – u slučaju nogu i stražnjice to znači u smjeru trupa.

Kako se masiramo ventuzom? Najprije nanesemo anticelulitno ulje, zatim stisnemo vakuumsku čašicu prije prvog kontakta s kožom, a kada ona dođe u dodir s kožom, popuštamo pritisak kako bi se stvorio vakuum. Kada se stvori vakuum kružnim ili ravnim pokretima, krenite uz nogu ili stražnjicu u smjeru trupa i ponavljajte pokrete na svakom željenom području 5 do 10 minuta.

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala