LJETNA RUTINA NJEGE KOŽE

 

Posebno je važna ljetna rutina njege kože jer je tijekom vrućih mjeseci koža pod većim stresom nego inače. Isušuju ga more i vjetar, vrućina i sunce. S jedne strane važna je zaštita kože (npr. od sunčevih zraka), ali s druge strane važna je i njega kože nakon sunčanja ili kada je izložena svim ljetnim čimbenicima.

 

KOJE SU KLJUČNE SMJERNICE ZA SVAKODNEVNU LJETNU RUTINU NJEGE KOŽE?

 

  • Odaberite kozmetičku liniju koja je usredotočena na hidrataciju kože kako biste nadoknadili izgubljenu vlagu
  • Koristite proizvode koji su prirodni, a time i koži i okolišu
  • Koristite proizvode koji umiruju kožu kada je nadražena ili opečena
  • Koristite proizvode koji ne sadrže mikroplastiku (posebno kada su u pitanju proizvodi za tuširanje, jer ih ljeti češće koristimo)
  • Redovito čistite kožu

 

PRIMJER PRIRODNIH PROIZVODA ZA LJETNU RUTINU NJEGE – LICA I TIJELA

 

Za bolju predodžbu pripremili smo za vas primjer proizvoda koji su idealni za ljetnu njegu kože – od lica do tijela.

Za lice preporučamo Weledinu liniju s kaktusom koja ima izrazito hidratantni učinak, a ujedno i umiruje kožu lica. Cijeli set sastoji se od hidratantne maglice , kreme za lice , fluida za lice i gela za područje oko očiju. Pritom, naravno, ne zaboravite na nježno sredstvo za čišćenje. Što se tiče redoslijeda korištenja proizvoda, preporučam da nakon čišćenja lica prvo koristite maglicu za osvježenje, zatim nanesete gel za područje oko očiju, zatim fluid za lice, pa kremu za lice, a maglicu možete koristiti cijelo vrijeme dan. Naravno, ne zaboravite njegovati i vrat i dekolte.

 

 

Za tijelo preporučamo tvrdi sapun za tuširanje ili gel za tuširanje ili losion (ako pogledate našu ponudu, možete pronaći široku paletu proizvoda, tako da svatko može pronaći sastojke i miris koji mu odgovaraju). Naši proizvodi ne sadrže mikroplastiku pa ne štete moru i rijekama. Nakon čišćenja tijela svaku večer (i ujutro) na vlažnu kožu nanesite losion za tijelo ili ulje za tijelo – preporučujemo ulje za tijelo s limunom ili losion za tijelo s limunom, oba imaju izrazito svjež ljetni miris – vraćate vlažnost, njegujete i njegujete kožu. Tako će ostati sjajna i svježa tijekom cijelog ljeta, čak i kada je izložena različitim ljetnim čimbenicima. Vrlo je važno, međutim, ne zanemariti zaštitu kože zaštitnim proizvodima – u tu svrhu za vas smo ovog ljeta pripremili ljetni trio koji brine o vašem tijelu, licu i usnama. Više o zaštiti od sunca možete pročitati u našem blogu ovdje .

 

 

Želimo vam ugodno ljeto i brigu,

tim Natura kozmetike

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala