MASAŽA LICA

 

Masaža lica jedan je od najugodnijih, opuštajućih i najučinkovitijih načina njege naše kože. Stoga ga toplo preporučujemo kao dodatak vašoj rutini njege kože lica.

ZAŠTO?

Ide ruku pod ruku s proizvodima za njegu kože jer osigurava njihovo još uspješnije upijanje u kožu i postizanje najboljeg mogućeg rezultata. Moglo bi se reći da na taj način dodatno podržava proizvode za njegu koje koristimo. Osim toga, masaža omogućuje dobru cirkulaciju kože i općenito je opuštajuća, što ju čini idealnim dodatkom vašoj jutarnjoj ili večernjoj rutini.

Masaža lica dokazano ima mnoge pozitivne učinke, uključujući pomlađivanje lica, učinak protiv starenja, svjetliju kožu i više gipkosti itd.

 

 

KADA I KOLIKO?

Kao što je navedeno, masaža lica je prikladna i ujutro i navečer, stoga odaberite dio dana koji vam najviše odgovara. Preporuča se izvoditi 2 do 3 puta tjedno u trajanju od barem nekoliko minuta.

 

S ČIM?

Za masažu je prikladno nekoliko različitih proizvoda, no među njima se svakako ističu ulja za lice koja omogućuju lagane pokrete i posljedično uspješnu masažu. Osim toga, s nekoliko masažnih pokreta u kožu se može utrljati bilo koji proizvod – od kreme za lice, okoloočne kože, tonika, seruma itd. Što god koristili, preporučljivo je raditi masirajuće pokrete prilikom nanošenja, kako bi se proizvodi još uspješnije upili u kožu.

 

KOJI SU NAŠI PROIZVODI PRIKLADNI ZA MASAŽU LICA?

Svakako preporučujemo bademovo ulje za lice za masažu lica, koje je pogodno i za najosjetljiviju kožu, potpuno je prirodno i sastoji se od svega nekoliko sastojaka. Osim toga, izvrstan izbor je i arganovo ulje kojim osim lica možete njegovati i kosu te uljni serum s konopljom koji dodatno opušta kožu.

 

 

Želimo Vam ugodnu masažu 🙂

 

 

 

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala