DETOKSIKACIJA SA SETOM BREZA

O SET ZA DETOKSIKACIJU BREZA

Birch set je pravo blago za detoksikaciju naše kože i tijela. Idealan je alat ako trebate nešto što će vas podržati u uspostavljanju zdravijih navika, kao i njegovati i motivirati. Setom postižemo glađu i čvršću kožu.

 

Brezin set dio je Weleda active beauty programa koji promovira zdrav način života, a time i lijep odnos prema svom tijelu. Travanj je idealan mjesec da počnemo aktivno raditi na promjenama želimo li vidljive rezultate na tijelu i dobrobiti do ljeta. Pravilnom i redovitom uporabom set osigurava do 22% čvršću kožu i do 21% glađu kožu.

A KAKO SA SETOM BREZA AKTIVNO DOPRINIJETI DETOKSIKACIJI TIJELA?

 

U KOMPLETU DOBIJATE:

 

KAKO KORISTITI PROIZVODE IZ SETA?
  1. Piling od lišća breze poboljšat će i zagladiti kožu, osim toga, piling omogućuje našoj koži da diše, jer uklanjamo sve mrtve stanice koje je mogu opteretiti. Tako se pilingom priprema koža za daljnju njegu anticelulitnim uljem.
  2. Anticelulitno i učvršćujuće ulje od listova breze aktivno će doprinijeti detoksikaciji organizma i boljem izgledu. Prva četiri tjedna nanesite ulje dva puta dnevno na bedra, bokove i stražnjicu i umasirajte. Nakon mjesec dana vidljivi su prvi rezultati; koža postaje glatkija, elastičnija i čvršća. Za bolji učinak umasirajte ulje na vlažnu kožu nakon tuširanja pomoću aparata za masažu koji se gratis dobiva uz set. Ulje je najučinkovitije ako se koristi dva puta dnevno i umasira u kožu – i to najmanje 28 dana.
  3. Set nas dodatno podupire aktivnom kurom od breze koja okrepljuje i aktivira. Podržava nas iznutra – okrepljuje tijelo i detoksicira ga, te tako idealno podupire anticelulitnu masažu.
  4. Ne zaboravimo na prehranu! Treba biti zdrav i uravnotežen – treba sadržavati puno svježih i prirodnih sastojaka. Osim toga, pijte puno vode.
  5. Posljednja, ali ništa manje važna točka detoksikacije je kretanje. Odaberite bilo koju vrstu kretanja – hodanje, trčanje, plivanje, vježbanje itd. – važno je da potiče ili ubrzava cirkulaciju u tijelu i jača vezivno tkivo. Tijekom kretanja tijelo troši energiju i razgrađuje masnoću, čime pridonosi optimalnim rezultatima detoksikacije.

 

Kao što vidimo, set bobica bazge pruža detoksikaciju i potporu našem tijelu iznutra i izvana. Oba aspekta su izuzetno važna i podupiru jedan drugog.

 

U proljeće uđite zdravi, zadovoljni, sigurni i detoksikovani!

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala