BREZA KAO PRIRODNI SASTOJAK KOZMETIKE

 

Breza se već generacijama smatra ljekovitim i prirodnim sastojkom u kozmetici i prehrani. Najpoznatija je kao diuretik, jer je jedno od najjačih prirodnih sredstava za izbacivanje vode iz organizma.

Breza je korisna i za unutarnje i vanjsko čišćenje tijela. Koristan je u obliku raznih čajeva, ulja, sirupa, kao i dodataka prehrani i kozmetičkih preparata. Posebno je koristan u kozmetici zbog svog antiseptičkog, protuupalnog i antireumatskog djelovanja. Osim toga, ima regenerativne sposobnosti i čistu krv. Uz sve to, potiče i cirkulaciju u tijelu te tako između ostalog pridonosi manjem opadanju kose, sprječava bolove u mišićima itd. Ima izraženo detoksikacijsko djelovanje, zbog čega je izuzetno učinkovito sredstvo u borbi protiv celulita i pomaže zaglađivanju kože.

 

 

U Weledu su iskoristili sve te prednosti breze i tako proizveli liniju proizvoda od breze koja kao povezana cjelina djeluje u borbi protiv celulita iu smjeru detoksikacije. Set sadrži anticelulitno ulje , piling za tijelo , sredstvo za masažu i aktivnu kuru od bazge koja nas čisti iznutra. Sve u svemu, ovo je savršen recept za proljetno čišćenje i podršku tijelu. Redovitim korištenjem postižemo do 22% čvršću i do 21% glađu kožu, uz prirodno poboljšanje dobrobiti, a možda i samopouzdanja. Dakle, ovo je dobitni recept!

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala