3 KORAKA DO SAVRŠENE RUTINE NJEGE

 

Želite li dobro njegovati svoju kožu, usporiti znakove starenja ili jednostavno postići blistav ten? Za sve rezultate vezane uz našu kožu ključna je naša rutina njege kojom osiguravamo pravilnu, personaliziranu i dosljednu njegu kože.

 

Za početak, potrebno je osvijestiti tri temelja u vezi s njegom kože na kojima se temelji svaka dobra rutina njege kože:

  • Ne postoji univerzalni recept za dobru rutinu njege kože – razlikuje se od pojedinca do pojedinca, jer su potrebe naše kože različite.
  • Optimalna rutina naše kože može se mijenjati tijekom vremena, jer naša koža također treba različite stvari u različito vrijeme – zato dobra rutina njege kože nije uvijek konačna, već se mijenja prema našim potrebama – stoga, u ovom kontekstu, praćenje stanja našu kožu, osluškujući potrebe našeg tijela i odgovarajući na njih.
  • U njezi kože, osim odabira proizvoda i prilagodbe našim potrebama, ključna je i dosljednost – bez toga ni optimalan odabir proizvoda za njegu neće donijeti najbolje moguće rezultate. Uz dosljednost, važno je imati i strpljenje, jer rezultati ne dolaze preko noći.

 

POSLUŠAJTE POTREBE SVOJE KOŽE

 

Rutina dotjerivanja koja odgovara vašoj prijateljici ne mora nužno odgovarati i vama. Zato je bitno da se pri odabiru proizvoda posavjetujete sa stručnjakom i prvo osluškujete svoju kožu. Naravno, proizvode možemo testirati i određeno probno razdoblje te kasnije, ovisno o reakciji naše kože, odlučiti želimo li nastaviti s njima.

 

PRAĆITE STANJE SVOJE KOŽE TIJEKOM VREMENA I U SKLADU S TOME PRILAGODITE SVOJU RUTINU NJEGE

Prilikom odabira proizvoda za čišćenje i njegu uvijek vodite računa o tipu kože i njezinom stanju koje se s vremenom može promijeniti. Pritom ne treba zanemariti godišnje doba ili klimu u kojoj živimo te druge čimbenike, poput stresa u našem životu i slično.

 

 

 

DOSLJEDNOST I STRPLJENJE KLJUČ SU USPJEHA – I U NJEGOVI KOŽE

Bez dosljednosti i određene doze strpljenja teško je postići željene rezultate – naravno, to se odnosi i na njegu kože i poboljšanje njezina stanja. Obično je potrebno oko četiri tjedna da formulacije odabranih proizvoda počnu djelovati. Naravno, ako ih također pravilno i dosljedno koristimo ili primjenjujemo.

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala