INSPIRACIJA ZA ‘LAST MINUTE’ DAROVE

 

Još nemate darove za sve svoje prijatelje i obitelj? Ne brinite, imamo neke ‘last minute’ ideje i inspiraciju za vas. I ne zaboravite da u prosincu imamo popust od 15% na sve poklon setove.

 

Poklon za prijateljicu koja uvijek ima suhu kožu

Skinfood set u pamučnoj vrećici sadrži 2 proizvoda koji su prva pomoć za suhu kožu. Kožu će nahraniti, ovlažiti i njegovati, a ujedno će je parfimirati ugodnim, prirodnim i nježnim mirisom. Osim toga, set je upakiran u praktično pakiranje, koje se kasnije može koristiti kao torba za ručak ili za organiziranje stvari u kupaonici.

 

Elegantan poklon upakiran u lijepu ambalažu

Harmonic moments set sadrži dva univerzalna proizvoda prikladna i korisna za svakoga. Harmony gel za tuširanje s mirisom šume i drva dočarava prirodan ugođaj u kupaonici, dok je ulje lavande ‘must have’ proizvod za svaki dom jer ima njegujući i umirujući učinak. Budući da je set upakiran u prekrasnu limenu kutiju koja se može ponovno upotrijebiti na više načina, komplet kao cjelina čini savršen i elegantan dar.

 

Poklon za one koji su uvijek u pokretu

Praktični mini poklon set Beauty care for on the go idealan je poklon za sve koji su često u pokretu ili u blizini. Set sadrži 2 proizvoda koja morate imati u svakoj torbi – balzam za usne i kremu za ruke. Zato s njima ne možemo pogriješiti.

 

Želimo vam lijep poklon,

Naturakozmetika.si tim

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala