I U PROSINCU BUDIMO OPREZNI PREMA SEBI

Prosinac je mjesec slavlja, pažnje, bliskosti i ljubavi. Važno je da u ovom mjesecu sebi poklonimo malo ljubavi, pažnje i nježnosti. To možete učiniti uvođenjem novih navika ili rutina u svoje dane. Za vas smo pripremili ideje kako se možete razmaziti u prosincu i pokloniti si pažnju koju svi zaslužujemo.

 

Prosinačka ugodna rutina

 

U prosincu se možete razmaziti malim stvarima u svom danu. Na primjer, s ugodnim Comfort gelom za tuširanje možete začiniti svoju rutinu njege i dočarati blagdansku atmosferu u kupaonici uz zimski miris tijekom tuširanja.

 

Osim toga, možete si pokloniti Weledin Harmonic Moments poklon set u kojem dobivate i prekrasnu limenu kutiju sa zimskim motivima koju možete koristiti kao rokovnik u kupaonici ili za neku drugu svrhu u svom domu. Time si darujete proizvode koji će nahraniti i maziti vašu kožu, a s druge strane ujedno uljepšati vaš dom i razveseliti vas još svečanijim zimskim ugođajem.

 

Još jedna važna stvar koju morate zapamtiti je briga o vašem imunološkom sustavu. Posebno u prosincu, kada posjećujemo puno zabava, važno je podržati svoj imunološki sustav i tako spriječiti razne prehlade i bolesti. To možete učiniti svojom jutarnjom rutinom, kada za doručak popijete Bio eliksir s pasjim trnom , koji je pun vitamina C i tako pruža potporu našem organizmu za vrijeme praznika i slavlja.

 

Želimo vam lijep prosinac, koji će biti pun ljubavi i pažnje prema sebi,

 

Naturakozmetika.si tim

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala