DJEČJI TJEDAN UZ WELEDU

Dječji tjedan održava se u mjesecu listopadu od 3. do 9 u listopadu. U svjetlu Dječjeg tjedna želimo istaknuti da je njega beba i djece iznimno važna jer njihovu kožu treba njegovati i čuvati. Zato mi u Natura kozmetiki u svojoj ponudi imamo Weleda Baby prirodnu kozmetiku za bebe .

 

Što je najvažnije pri odabiru proizvoda za njegu beba?

Najvažnije je pripaziti da proizvodi budu prirodni i nježni. Dječja koža posebno je osjetljiva na preagresivne sastojke, stoga je dobro izbjegavati proizvode koji isušuju kožu, previše su parfimisani i slično.

 

Neven je idealan sastojak dječje kozmetike

Roditelji i bake već se nekoliko generacija oslanjaju na dječje ulje s nevenom, što je zapravo postala tradicija u njezi djece. Djeluje umirujuće, vlaži i omekšava kožu. Koristan je i za osjetljivu kožu koja je nadražena i treba je umiriti. Djelovanje nevena bilo je poznato još u starom Rimu i Egiptu, a vrlo je popularan i danas. Ekstrakti nevena bogati su mnogim korisnim tvarima poput vitamina C i salicilne kiseline. Također djeluje protuupalno i antibakterijski.

 

Kalendula je vrlo korisna i za odrasle i za djecu. Odrasli ga najčešće koriste na osjetljivim područjima, no vrlo je koristan u njezi djece općenito, budući da, kao što smo spomenuli, oni već imaju osjetljiviju kožu i trebaju prirodne i neagresivne proizvode za njegu kože.

 

Upravo zbog toga cijela Weleda Baby linija temelji se uglavnom na ekstraktima organskog nevena koji na kožu djeluje nježno, umirujuće, hrani i njeguje. Tako svi proizvodi u liniji – od losiona za umivanje do kreme i hranjivog mlijeka – čiste i hrane kožu, sprječavaju njezino isušivanje i održavaju zaštitni sloj kože. Osim toga, zadržavaju prirodan miris, prijateljski su prema vrlo osjetljivoj koži i dermatološki su ispitani proizvodi.

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala