KREJENICA U PRIRODNOJ KOZMETICI

Neven je već dugi niz godina poželjna i korisna biljka u prirodnoj kozmetici. Ima brojne blagotvorne učinke na našu kožu, a uz to je i potpuno prirodan sastojak.

Budući da je tako učinkovit i koristan sastojak u kozmetici, također je vrlo poznat. Djeluje umirujuće, vlaži i omekšava kožu. Koristan je i za osjetljivu kožu koja je nadražena i treba je umiriti. Djelovanje nevena bilo je poznato još u starom Rimu i Egiptu, a vrlo je popularan i danas. Roditelji i bake već se nekoliko generacija oslanjaju na dječje ulje s nevenom, što je zapravo postala tradicija u njezi djece. Više o tome možete pročitati ovdje .

A što sadrži neven? Ekstrakti nevena bogati su mnogim korisnim tvarima poput vitamina C i salicilne kiseline. Također djeluje protuupalno i antibakterijski.

 

 

Neven je vrlo koristan i za odrasle i za djecu.Odrasli ga najčešće koriste na osjetljivim ili oštećenim mjestima, no vrlo je koristan za djecu općenito, jer ona općenito imaju osjetljiviju kožu i trebaju prirodne i neagresivne proizvode za njegu kože.

Dugi niz godina Weleda ima vrlo popularnu liniju za djecu Weleda Baby koja se u potpunosti bazira na nevenu. U isto vrijeme, dosta proizvoda dostupno je i za odrasle.

 

 

Dobrodošli u našu internet trgovinu kako biste vidjeli sve proizvode od nevena!

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala