ARNIKA LINIJA ZA SPORTAŠE

Ekstrakti arnike jačaju i zagrijavaju mišiće, stoga imamo nekoliko proizvoda za njegu kože s arnikom koji su prikladni i korisni posebno za sportaše.

 

Ekstraktima arnike pripremamo tijelo za aktivnost, pojačavamo prokrvljenost tijela i mišića te postupno hladimo mišiće nakon vježbanja ili aktivnosti.

Weledina linija s arnikom uključuje i ulje za masažu s arnikom i gel za tuširanje s arnikom – oba imaju okrepljujući učinak na naše tijelo.

 

 

Ulje za masažu odličan je proizvod za korištenje prije i poslije vježbanja, osim što pozitivno djeluje na mišiće, ekstrakti cvjetova arnike i listova breze jačaju funkcije kože i održavaju je elastičnom. Pospješuje regeneraciju i hrani kožu.

 

Gel za tuširanje okrepljuje tijelo i djeluje opuštajuće te je idealan za tuširanje nakon vježbanja ili fizičke aktivnosti. Budući da sadrži i eterična ulja ružmarina i lavande, djeluje čak i umirujuće.

 

S obzirom da je proljeće razdoblje kada smo svi fizički aktivniji, gel i ulje za masažu s arnikom idealan su dodatak zdravim aktivnim navikama. Nagradite i razmazite svoje tijelo samo najboljim prirodnim proizvodima.

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala