POTPUNA RUTINA NJEGE KOŽE KONOPLJOM

Želite li imati savršenu rutinu njege kože koja brine o vašoj koži od A do Ž ? Onda ne morate dalje tražiti! Linija konoplje osigurava čistoću, hidrataciju, prehranu i opuštanje vaše kože.

BioVeganova linija s konopljom savršena je za sve nas koji smo svakodnevno zaposleni, pod stresom i umorni, što naravno utječe i na našu kožu koja je pod stresom. Antistres tretman probudit će je svako jutro i večer kako bi postala sjajna, čvrsta i njegovana. I ne brinite, oduševit će vas samo ljepota!

 

 

Što trebate uključiti u svoju rutinu njege kože s kanabisom kako biste svoju kožu njegovali sa svih aspekata?

    1. Svoju rutinu – ujutro i navečer – uvijek započinjete čišćenjem kože micelarnom vodom od bio konoplje . Time se s lica uklanja sva šminka i ostale nečistoće, kao i mrtve stanice koje koža izbacuje. Micelarna vodica je ugodna za kožu, neagresivna je, bez mirisa i prikladna i za osobe koje nose kontaktne leće.
    2. Nastavljate s nanošenjem organskog seruma od ulja konoplje . Time pruža dodatnu njegu kože – naime, spaja učinkovitost seruma i regenerativnu moć ulja. Osim toga, brzo se upija i štiti kožu od gubitka vlage i stresa, jer na koži stvara osjećaj potpune opuštenosti.
    3. Sljedeći korak je primjena 24-satne organske njege konoplje . Ovo je također iznimno važan dio rutine jer omogućuje dubinsku regeneraciju kože, ujednačen ten, zaštitu i umirivanje kože.
    4. Kao dodatni tretman tu je i biokonopljina de-stress krema maska . Štiti, jača i opušta kožu pod stresom u samo nekoliko minuta. Nadraženi dijelovi kože se umiruju i smanjuje crvenilo, a koža se hidratizira te postaje fleksibilna i meka. Predlažemo da ga koristite kao dodatni večernji tretman na tjednoj bazi.

 

 

To je to! Sve i više od toga što vaša koža treba. Ovaj mjesec u Natura kozmetiki još uvijek je u prodaji kompletan set cjelovite opuštajuće rutine njege kože s konopljom . Isprobajte ga na svojoj koži i više ga se nećete odreći!

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala