OBITELJ I NOVE NAVIKE

Kao što svaku godinu završavamo s obitelji u svjetlu blagdana, obitelj je često središnja tema početka iduće godine. Novogodišnje odluke, uspostavljanje novih (boljih) navika i rituala te druge promjene česti su pratitelji na početku nove godine. Sve se to obično vrti oko obitelji i naših najmilijih – želimo li ih češće viđati, biti pažljiviji i ljubazniji prema njima i slično.

Zato u Natura kozmetici mjesec siječanj posvećujemo temi obitelji.

 

 

Za vas smo pripremili nekoliko ideja kako se na različite i zanimljive načine više zbližiti s članovima obitelji.

Roditelji se mogu povezati sa svojom djecom tijekom raznih aktivnosti. Jedno od zabavnih, a ujedno korisnih i edukativnih je druženje – primjerice, majke i kćeri – uz njegu svoje kože. Tako se s djecom zabavljamo navečer u kupaonici, a ujedno ih učimo kako pravilno njegovati kožu, što je naravno vrlo važno, jer im pomaže i u stjecanju korisnih navika.

Još jedna odlična aktivnost je masaža prirodnim i hranjivim uljem. Zamolimo partnera da nas negdje navečer izmasira uljemra, i obrnuto. Ovo može postati super rutina koja je istovremeno njega kože i druženje s partnerom.

Roditeljima također možemo ponuditi rutinu njege zglobova ili ih darovati kvalitetnim prirodnim proizvodima za njegu kože.

Naravno, i bebama je potrebna njega, pri čemu je posebno važna kvaliteta i prirodnost korištenih kozmetičkih proizvoda. Weleda u našoj online trgovini brine o tome s cjelokupnom linijom za najmlađe.

U siječnju vam stoga predstavljamo posebnu promotivnu ponudu u kojoj uz svaku kupnju iz baby kolekcije dobivate gratis zaštitnu kremu od nevena.

Nadamo se da ćete početkom godine uvesti jednu od navedenih rutina ili aktivnosti u svoj život i tako se malo više povezati sa svojom obitelji!

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala