Hidratantna njega je vrlo važna

 

Našoj koži treba dovoljno ulja i vlage kako bi pravilno funkcionirala kao zaštitna barijera. Svaka koža ima različite potrebe. Budući da svakodnevno čišćenje lica može uništiti zaštitnu barijeru naše kože, potrebna nam je hidratantna krema za potporu.

 

Kako spriječiti isušivanje kože nakon čišćenja kože na licu

 

Uklanjanje šminke i nečistoća s lica trebalo bi biti dio vašeg svakodnevnog rituala njege kože. No, svakodnevnim čišćenjem uklanja se i dio zaštitnog hidrolipidnog filma kože. Stoga je važno podržati prirodnu zaštitnu barijeru kože nakon čišćenja. Također je važno koristiti blago sredstvo za čišćenje prilikom pranja lica.

 

Važnu ulogu u tome igra i temperatura vode: prevruća voda još više isušuje kožu. Također je važno napomenuti da pretjerano piling lica može ozbiljno oštetiti zaštitnu barijeru kože.

 

Kako nježno očistiti lice:

  1. Lagano navlažite lice vodom
  2. Nanesite sredstvo za čišćenje vršcima prstiju ili vatom i nježno i kratko umasirajte u kožu.
  3. Uklonite sredstvo za čišćenje s kože mekom krpom i mlakom vodom.

 

Potrebe kože i njega za hidrataciju

 

Svaka koža ima svoje potrebe za vlagom. Evo četiri različite situacije u kojima korištenje hidratantne kreme može pomoći.

 

#1 Moja koža se po čiščenju počuti dobro. Ali ipak se želim počastiti osvježavajućim tretmanom.

Normalan tip kože je kada je koža u idealnom stanju i potrebno ju je samo njegovati da se ne isušuje. Lagana, brzo upijajuća hidratantna krema od prirodnih biljnih ulja ojačat će prirodnu zaštitnu barijeru kože i pružiti trenutnu, dugotrajnu vlažnost.

 

Savjet: Kada hladan i suh zimski zrak opterećuje kožu lica te je čini suhom i grubom, preporučamo korištenje bogatije kreme za lice s većim udjelom ulja.

 

#2 Imam mešano kožo. Formula koja pruža i vlažnost i mat finiš bila bi idealna.

Masni dijelovi kože trebaju lagani fluid s vrlo niskim udjelom ulja kako ne bi otežali kožu. Idealan je osvježavajući, matirajući fluid koji se brzo upija i pruža dugotrajnu hidrataciju normalne i mješovite kože. Ako losion za lice nije dovoljan za blago suhe dijelove lica, tu možete koristiti laganu kremu za lice s niskim udjelom ulja. Također možete koristiti masku za lice za brzu, osvježavajuću hidrataciju tijekom dana.

#3 Mislim, da moja koža na vsake toliko časa potrebuje “boost” vlage.

 

Osvježavajući hidratantni sprej za lice idealan je za intenzivnu njegu između redovitih rutina njege lica. Bilo da se radi o ljeti za hlađenje ili zimi za suzbijanje učinaka suhog zraka u zatvorenom prostoru, vaša će koža voljeti dodatnu svježinu. Maglica za lice oživljava umornu kožu i pruža joj trenutačnu dozu intenzivne hidratacije. Može se nanositi i preko šminke.

 

#4 Kako naj negujem kožo okoli oči? Ponekad ujutro izgledam vrlo umorno. Koji je brz i učinkovit lijek za oživljavanje umornih očiju?

 

Koža oko očiju posebno je nježna i nježna. Umirujući gel za oči može pomoći u smanjenju znakova umora oko očiju i spriječiti prve bore uzrokovane suhom kožom.

 

Proizvodi u našem asortimanu za cjelodnevnu hidrataciju formulirani su sa 100% prirodnim aktivnim sastojcima dobivenim iz organski uzgojenih biljaka kaktusa i aloe vere, dok također sadrže visokokvalitetna botanička ulja. Lagane formule daju koži lijep i zdrav sjaj te dugotrajnu vlažnost.

 

 

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala