ARGAN – BLAGO ZA KOŽU I KOSU

 

Jedan od glavnih razloga popularnosti argana svakako je njegova svestranost – pogodan je za njegu kose, kože, tijela i lica . Posebno se koristi kao važan prirodni sastojak u prirodnoj kozmetici.

Djeluje umirujuće, njegujući i njegujući kožu tijela i lica. Poboljšava njezinu elastičnost, štiti je od štetnog djelovanja slobodnih radikala, daje dragocjenu vlažnost koži i smanjuje fine linije i bore. Tako osigurava njegovan i baršunast osjećaj na koži.

Djeluje na kosu vraćajući dragocjene lipide, sjaj i svilenkastu mekoću.

 

 

Argan kao sastojak također ima izuzetno dobre učinke protiv sebuma koji je karakterističan posebno za masnu kožu. Osim toga, prepuna je prirodnih i blagotvornih sastojaka poput masnih kiselina, vitamina E i slično.

A u kojem obliku se argan nalazi u prirodnoj kozmetici?

U raznim vrstama – od krema za lice i tijelo, proizvoda za kosu i slično. Vrlo korisno i prirodno je i 100% arganovo ulje koje je savršen dodatak svakoj rutini njege kože i kose. Izuzetno je praktičan i za putovanja jer sa sobom nosimo proizvod za njegu kose, tijela i lica u jednom proizvodu.

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala