4 KLJUČNA KORAKA U SVAKOJ JUTARNJI RUTINI

 

Svaka rutina za dobro jutro trebala bi se sastojati od različitih proizvoda koji pripremaju kožu za dan i štite je. Provjerite sadrži li vaša jutarnja rutina ova 4 koraka ili proizvoda.

 

  1. ČIŠĆENJE

Ujutro nije prijeko potrebno kožu čistiti sredstvima za čišćenje, to može učiniti samo vodom. Međutim, ako imamo višak sebuma na koži, još uvijek možemo koristiti nježno sredstvo za čišćenje u vodi.

 

  1. VLAŽIVANJE I/ILI AKTIVNOSTI

Nakon čišćenja važno je koristiti tonik i/ili hidratantni serum. Ovo također može sadržavati sredstva koja želimo koristiti u našoj jutarnjoj rutini – npr. vitamin C, PHA, BHA, niacinamid itd.

 

  1. NJEGA

Zatim dolazi vrijeme za njegu ili sloj kreme za njegu – to biramo prema vlastitim preferencijama i potrebama naše kože.

 

  1. ZAŠTITA

Posljednji, ali ne manje važan korak je nanošenje zaštitne kreme koja štiti našu kožu od negativnih utjecaja sunca. Također je važno nanijeti ga u dovoljnoj količini.

 

Sva šminka se nanosi nakon 4. rutinski korak. Osim toga, dobro je pridržavati se pravila manje je više kada je u pitanju količina korištenih proizvoda.

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala