3 MITA I ISTINE O NJEGI KOŽE

 

Postoje razni mitovi o koži koja cirkulira online i drugdje, ali nisu svi nužno istiniti, stoga smo pripremili 3 za vas kako biste ispravno razumjeli njegu kože i brinuli se o njoj što je moguće bolje.

 

MIT 1: Kozmetika i dodaci ljepoti mogu izbrisati bore.

 

Željeli bismo razriješiti ovaj mit. Cijeli segment antiaging kozmetike temelji se na prevenciji – naravno, starenje se ne može zaustaviti, ali one znakove starenja koji već postoje moguće je samo malo ublažiti pravilnom i kvalitetnom njegom. Ako svoju kožu dobro njegujemo i održavamo, ona će prirodno imati svježiji i blistaviji izgled.

 

MIT 2: Rezultati nakon samo dva tjedna.

 

Unutar dva tjedna gotovo ništa na području kozmetike ne počne djelovati i donositi rezultate. Stoga bismo i mi željeli opovrgnuti ovaj mit. Njezi kože uvijek treba pristupiti sa strpljenjem i dosljednošću – bez ta dva elementa teško je postići rezultate. Stoga nije dobra ideja mijenjati svoje rutine njege svaki mjesec.

 

MIT 3: Koža se navikne na određenu kozmetiku, pa nakon određenog vremena više ne djeluje.

 

Također bismo htjeli razbiti ovaj mit. Koža se ne navikava na proizvode za njegu, barem se naviknemo na ljepšu kožu i čini nam se da više ne primjećujemo razliku. No, svakako je dobro njegu prilagoditi tijekom godine, kada nam koža postaje sve zrelija i slično.

 

Nadamo se da će razotkrivanje ova tri mita dobro doći za još uspješniju njegu kože!

 

Tim Naturakosmetika

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala