ZAŠTITA SUNCA

Zaštita od sunca i ovog ljeta neka bude prioritet! Svi smo čuli bezbrojna upozorenja o izlaganju suncu i važnosti zaštite od njega. No, često se događa da se toga dosljedno ne držimo. Još češće se događa da su neki prostori zaštićeni od sunca, a drugi zaboravljeni.

SAVJETI

Zato smo za vas prikupili nekoliko savjeta koji će vas podsjetiti gdje se i zašto trebate zaštititi od sunca.

 

ZAŠTO?

Zaštita od sunca vrlo je važna jer sunčeve zrake mogu imati vrlo negativan učinak na našu kožu. UV zrake sunca uzrokuju UV zračenje, što rezultira brzim starenjem kože, hiperpigmentacijom, povećava mogućnost raka kože itd. Sunčeve zrake dijelimo u dvije skupine; UVA i UVB zrake. UVB su oni koji prodiru u vanjski sloj kože, koja na njih reagira obojenjem. Uzrokuju oštećenje DNK, hiperpigmentaciju i snažno su povezani s rakom kože. UVA sunčeve zrake prodiru još dublje u našu kožu i igraju ključnu ulogu u starenju kože. One uništavaju kolagen i elastin, potiču stvaranje slobodnih radikala i mogu izazvati kancerogene promjene. Više o zaštiti od sunca možete pročitati ovdje na web stranici Welede.

 

GDJE?

Naravno, jedno od prvih područja koje vam pada na pamet je lice. I naravno da ga treba zaštititi! No, daleko od toga da je to jedino važno područje koje treba zaštititi – potrebno je dosljedno nanositi proizvode za zaštitu od sunca po cijelom tijelu, jer često zaboravimo na dekolte koji, baš kao i lice, treba najjače moguće zaštitne proizvode , jer je također tamo koža izuzetno tanka. Još jedno zaboravljeno područje su usne – stoga svakako koristite balzame sa zaštitnim faktorom jer i one osjećaju negativan utjecaj sunčevih zraka. Također ne zaboravite odabrati vodootporne proizvode i ponovno ih nanositi tijekom dana i nakon kupanja. Također, bacite stare kreme za sunčanje nakon godinu dana jer možda više ne štite.

 

LJETNI TRIO

Predstavljamo vam ljetni trio koji možete kupiti u našoj online trgovini – prikladan je za sve članove obitelji – od najmlađih do onih s osjetljivom kožom. Također brine za cijelo tijelo. Zaštitna krema štiti lice i dekolte, zaštitno mlijeko ostatak tijela, a balzam za usne , naravno, usta! To je sve što vam je potrebno da se zaštitite na ovom ljetovanju!

 

 

Želimo Vam sigurno sunčanje i ugodan odmor,

 

Tim Natura Kozmetike

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala