KAKTUS KAO SASTAV PRIRODNE KOZMETIKE

Kaktus je poznat po tome što preživljava u najekstremnijem i najekstremnijem okruženju. Stoga ne čudi što i našoj koži pruža potporu te je odličan sastojak za njezino očuvanje i njegu.

 

A što kaktus posebno dobro radi s rukama? Hidratacija. Stoga, kao sastojak prirodne kozmetike, također učinkovito hidratizira našu kožu. Biljka preživljava u takvim sušnim uvjetima jer sadrži i zadržava visok sadržaj vlage i antioksidansa. Sve te dobrobiti uspješno prenosi na našu kožu i podržava je. Također je štiti od slobodnih radikala i procesa starenja. Visoka koncentracija vitamina E i K osigurava posvjetljivanje kože i sprječava izlazak vlage iz naše kože.

U našoj online trgovini imamo cijelu liniju čiji je glavni sastojak kaktus smokva. Pogodan je za kožu kojoj je potrebna intenzivna hidratacija, a to je omogućeno uz pomoć prirodnih sastojaka kao što su kaktus smokve, krastavci i aloe vera. Linija sadrži podosta proizvoda koji u cjelini osiguravaju bogatu i temeljitu njegu i hidrataciju vaše kože lica:

 

 

Proljeće i ljeto doba su godine kada našoj koži treba manje masna i hranjiva, a više hidratantna njega, što je upravo ono što predstavlja cactus linija. Svakako vrijedi isprobati različite proizvode u različito doba godine i promatrati što našoj koži najviše odgovara.

 

O tome zašto prirodna kozmetika općenito može koristiti suhoj koži pročitajte na ovom linku.

 

Želimo vam lijepo proljeće i početak ljeta,

Natura kozmetika

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala