LJEPOTA – IZNUTRA I IZVANA

Ljepota je posvuda – uključujući i nas. Ljepota je priroda, čiji smo i mi sami dio. I gdje se krije u nama? Unutra, vani, posvuda. U svakom slučaju, potrebno je cijeniti i raditi na svim aspektima ljepote, a ne samo na onom vanjskom. Ali vanjska ljepota također počinje iznutra – naš odnos prema sebi utječe na to kako se odnosimo prema svom tijelu, koži itd.

 

A kako njegovati prirodnu vanjsku ljepotu?

S prirodnom kozmetikom – ovo nas podupire i omogućuje nam da zablistamo, a pritom nije agresivno prema našem tijelu ili koži, a ne planetu i bićima oko nas.

 

Kako se u potpunosti pobrinuti za prirodnu ljepotu svoje kože:

  1. Pažljivo sastavite dnevnu rutinu njege lica – jutarnju i večernju. Pritom slijedite savjete stručnjaka i prilagodite rutinu svom tipu kože.
  2. Osim toga, ne zaboravite na dnevnu rutinu njege kože tijela. Najbolje je to učiniti npr. navečer nakon tuširanja. I u tom slučaju prilagodite je prema savjetima stručnjaka i svom tipu kože.
  3. Također morate njegovati kosu – osim šampona, morate koristiti masku, regenerator i dodatna ulja za njegu i druge slične proizvode.

 

No, prijeko je potrebno da svatko pažljivo i promišljeno bira kozmetičke proizvode koji su prirodni, kvalitetni i prijateljski nastrojeni prema tijelu i okolišu.

 

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala