BIO:VÉGANE – prirodna i veganska kozmetika sa snagom superhrane

BIO: VEGANSKA HRANA ZA KOŽU

KAKO SUPERHRANA UTJEČE NA NAŠU KOŽU?

„Ono si što jedeš“ kaže poznata izreka.

Superhrana su biljke koje se od ostalih namirnica razlikuju po bogatom sadržaju nutrijenata. Bogate su antioksidansima, mineralima, vitaminima, proteinima i esencijalnim masnim kiselinama . Njihova upotreba seže stoljećima u povijest čovječanstva. Mnogi su se počeli otkrivati ​​tek u posljednjih nekoliko desetljeća. Konzumiranje superhrane doprinosi većoj energiji, boljem zdravlju i dobrobiti. Našem tijelu osigurava zdravu prehranu i dobrobit – osigurava unutarnju ravnotežu.

Koža – naša usta?

Koža je zapravo najveća usta našeg tijela, stoga ne razmišljajte samo o tome što ćete jesti, već dobro razmislite i o tome što ćete staviti na kožu. Čime ćete nahraniti svoju kožu? Da bismo ga održali zdravim i mladolikim, ne trebaju nam umjetne tvari. Superhrana koži pruža sve što mu je potrebno da se obnovi, zadrži svoju prirodnu funkciju i zablista u svoj svojoj ljepoti. Rezultat je njezino usporeno starenje te ljepši i blistaviji ten i zdrav izgled.

 

BIO:VÉGANE SKINFOOD je holistička prirodna kozmetika specijalizirana za “zdravu prehranu” kože uz pomoć superhrane. Moglo bi se reći da donosi superhranu iz kuhinje u kupaonicu!

Kozmetika je 100% prirodna, veganska i ima jedan od rijetka dva certifikata – NaTrue kao Vegan.

Svi aktivni sastojci su kontroliranog podrijetla. Ne sadrži aktivne sastojke koji bi dodatno opterećivali kožu, kao npr. parabeni, silikoni, mineralna ulja.

 

brusnice

Volite li brusnice? Ovi crveni plodovi poznati su po svojim zaštitnim svojstvima. Sadrže vitamine B i C te su bogate antioksidansima. Savršeni su aktivni sastojak za njegu suhe kože.

Inače umivanje kožu dodatno isušuje, no u beauty duo za čišćenje “ZATVARANJA PJENA i TONIK za vraćanje pH vrijednosti kože” sa superhranom brusnicom koža je već tijekom čišćenja navlažena i optimalno pripremljena za primanje daljnjih aktivnih sastojaka . Ne zaboravite da je čišćenje vrlo važno, jer će samo temeljito očišćena koža moći prihvatiti sve daljnje aktivne sastojke.

Kvaliteta listova zelenog čaja

Zeleni čaj sve je popularniji osvježavajući i okrepljujući napitak, kako među starima tako i među mladima. Ukusan napitak može se poslužiti u svim godišnjim dobima, dobar je i hladan i topao.

Ali kako djeluje na kožu? Budući da je zeleni čaj lovac na slobodne radikale koji uzrokuju preosjetljivost, pomaže koži u njenom prirodnom procesu oporavka. Jeste li znali da zeleni čaj ne samo da djeluje antioksidativno na naš organizam, već i smanjuje crvenilo na koži te je stoga posebno pogodan sastojak za njegu osjetljive kože?

Acai bobice

Acai bobice su malo voće s velikim utjecajem. Sadrže visoku koncentraciju antioksidansa te su stoga učinkoviti u borbi protiv slobodnih radikala. Opskrbljuju našu kožu mineralima i vitaminima, djeluju antibakterijski i protuupalno te su stoga glavni aktivni sastojak proizvoda za njegu masne i mješovite kože. Masna koža jedan je od najzahtjevnijih tipova kože koju nije lako održati lijepom i svježom u mladosti, pa čak ni kasnije, kada obično prelazi u mješoviti tip kože.

Uz odabrane proizvode iz linije superhranom možete otkloniti sljedeća tri problema koji prate masnu i mješovitu kožu:

  • prekomjerno lučenje masti,
  • nedostatak vlage
  • neugodan masni sjaj i proširene pore.

I pružite joj vrhunsku njegu na prirodan način.

Uzgoj jagoda

Znate li već koje super učinkovito oružje u borbi protiv starenja? Svojim visokim udjelom antioksidansa goji bobice štite DNK od oštećenja te je time koža zaštićena od preranog starenja . Masne kiseline u goji bobicama potiču proizvodnju kolagena u koži. Fine linije i bore izgledaju izglađene.

Zrelu kožu treba posebno maziti i pustiti joj da se češće odmori i regenerira. Rješenje je NOVA MASKA OD FLISA s čarobnim napitkom od GOJI BOBICA.

Odgovori

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala